-Hijyenik katlanabilir konteynerlar; tüm yüzeyleri CTP ile kaplanmış, neme, küfe ve bakteriye karşı dayanımı ile dikkat çeken, EPS dolgusu ile ısı yalıtımı sağlayan, katlanabilir özelliği ile lojistik olarak avantaj sağlar.

-Yüzeylerdeki CTP; potansiyel bakteri ve virüslerin yüzeye yapışmasından sonra üremesine engel olan bir mikroskobik bir yüzeye sahiptir. CTP yüzeyleri basit kimyasallarla temizleyerek hijyenik ortamlar yakalamak mümkündür. CTP’nin geçirimsizlik özelliğinden dolayı dış iklim koşullarına karşı mükemmel bir dayanıklılık sergiler.
-Hijyenik konteynerın duvar ve döşemelerini oluşturan tüm panellerin iç dolgusu olarak 40mm EPS kullanılmıştır. Dolgu malzemesi ısınma giderlerini düşürür ve ekstra ısınma maliyeti olmadan ısı kontrollü hacimler sunar.
-Hijyenik katlanabilir konteyner lojistik olarak inanılmaz avantajlar sağlar. Kapalı halinde bir kamyon kasası ile her yere nakledilebilen konteyner; vinç gerektirmeden yerinde kurulabilir; işlevini bitiren konteyner katlanıp; tekrar nakle hazır hale gelebilir.

GENİŞLİK             2500mm

UZUNLUK            5800mm

YÜKSEKLİK          2750 mm        

Open chat